Bu Blogda Ara

29 Aralık 2014

Keçiboynuzlu & Fındıklı Helva






Herkese merhabalar;

Soğuk bir Pazartesi geçiriyor olsak bile; sene sonuna geldiğimiz için ayrı bir heyecan yaşıyoruzdur. Bu soğuk günleri sağlıklık geçirebilmemiz için bir çok yönden kendimizi korumamız lazım. Sağlıklı beslenmeli, spor yapmalı, bitki çayları içerek hastalıklardan korunmalıyız. Her hafta pazar günü balık yemeyi tercih ediyoruz. Somon veya hamsi & bol salata... Genellikle balıktan sonra helva yemeyi seven bir ülkeyiz. Malesef vazgeçilmeyen tad helva; yağlı ve fazla tüketildiği zaman zararlı olabiliyor. Buna karşı, sağlıklıdır da. Ara dengeyi kurmak için yeni bir tad keşfettik; Keçiboynuzlu & Fındıklı Helva. Tabi ki diğer helvalar gibi ağır bir tatlı ama daha hafif ve yararlı. Balıktan sonra küçük bir parça yiyoruz. Hem tatlı hem yararlı...

Koska Keçiboynuzlu Helva'yı tavsiye ederim...

Hiç yorum yok: